Artist tatuator din Bârlad, în arest sub acuzația de viol

Written by on May 9, 2016

Un tânăr artist tatuator din Bârlad se află în arest preventiv după ce a fost reclamat de două minore pentru infracțiunea de viol. Judecătorii bârlădeni l-au trimis după gratii din 20 aprilie a.c. .

Flaviu Lupu (23 de ani), cunoscut în Bârlad ca artist tatuator, aborda tinere pe o rețea de socializare pe care mai apoi le șantaja și le lua cu forța în mașină. O elevă de 14 ani i-a căzut în capcană în luna februarie, când tânărul i-a trimis o cerere de prietenie pe care a fata a acceptat-o deoarece se cunoșteau din vedere. După mai multe discuții, Flaviu Ștefan se pare că a convins-o pe minora de 14 ani să-i trimită mai multe fotografii cu ea, îmbrăcată sumar. În momentul în care a amenințat-o că va posta fotografiile pe net dacă nu se întâlnește cu el, fata a acceptat. După ce a dus-o la domiciliul său, acuzatul a supus-o la perversiuni sexuale și cu promisiunea că va șterge pozele incriminatorii, a lăsat-o să plece. Fata a povestit însă părinților săi imediat ce individul a contactat-o a doua oară, sub același pretext, obiectul șantajului fiind aceleași poze.

În timp ce era cercetat de polițiști în dosarul deschis în urma plângerii minorei de 14 ani, Flaviu Lupu ar fi contactat pe Facebook altă tânără, în vârstă de 17 ani. Imediat după ce s-a întâlnit cu aceasta, a încercat să o invite la o cafea, fata refuzându-l categoric. A urmărit-o și în drumul către liceu, tânăra a fost trasă cu forța în autoturism apoi dusă la domiciliul suspectului unde a fost bătută și violată, apoi lăsată să plece. Ajunsă acasă, tânăra a povestit părinților prin ce a trecut și l-a reclamat pe suspect la poliție.

Pe 20 aprilie, Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Flaviu Lupu, măsură contestată de acuzat și respinsă de Tribunalul Vaslui pe 21 aprilie a.c. .


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background