Ați văzut-o? Polițiștii caută o minoră dispărută de la domiciliu

Written by on mai 27, 2015

Polițiștii gălățeni caută o minoră în vârstă de 15 ani, din satul Lungești, comuna Bălăbănești, județul Galați, care a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent. Minora a dispărut pe raza municipiului Bârlad.

Dacă ați văzut-o sau puteți da relații, nu ezitați să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție sau apelați gratuit numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Gabriela Mîrzac are 15 ani și pe data de 6 martie, polițiștii gălățeni au fost anunțați că minora, originară din satul Lungești, comuna Bălăbănești, județul Galați, a plecat de la domiciliul părinților la școală, pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, și nu a mai revenit.

„Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112”, a declarat Bogdan Cojocaru, purtător de cuvânt I.P.J. Galați.

Adolescenta are înălțimea de 1.70 m, aproximativ 50 de kilograme, fața ovală, ochii căprui, părul șaten, lung, peste nivelul umerilor.

La data dispariției minora era îmbrăcată cu o geacă din fâș, de culoare neagră, pantalon tip blug de culoare albastru închis, în picioare purta o pereche de bocanci de culoare închisă, iar în spate un rucsac negru.


Voxtvregional.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background