Autoturism furat din Anglia, depistat la Bârlad

Written by on ianuarie 3, 2018

Polițiștii bârlădeni au depistat și indisponibilizat un autoturism care figura ca fiind furat din Marea Britanie. Bărbatul în posesia căruia a fost depistat autoturismul este cercetat într-un dosar penal pentru infracțiunea de furt.

La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad au depistat pe raza municipiului Bârlad un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. Autoturismul era condus de un bărbat de 52 de ani, dimiciliat în municipiul Bârlad.

Polițiștii au luat măsura indisponibilizării autovehiculului, în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul care îl conducea este cercetat într-un dosar deschis pentru infracțiunea de furt.

În urma anchetei se va stabili dacă bârlădeanul are vreo legătură directă privind sustragerea autoturismului sau dacă a ajuns în posesia sa prin tranzacția de vânzare-cumpărare.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background