Autoturism Toyota furat în Italia, depistat în Vama Albița

Written by on octombrie 19, 2015

Politistii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit dosar penal unui tânăr care a fost depistat transportând pe remorca unui camion un autoturism ce figura in bazele de date ca bun furat căutat pentru confiscare, semnalare introdusa de Italia.

„In ziua de 16 octombrie a.c., in jurul orei 15.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Gheorghe C., cu cetatenie română si R. Moldova, in vârstă de 27 de ani. Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format din camion si remorcă, pe care transporta un autoturism marca Toyota – RAV 4, an de fabricatie 2011, fără plăcute cu număr de inmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului transportat, lucrătorii nostri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că  mijlocul de transport figurează in bazele de date ca bun furat căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritătile din Italia in luna februarie a acestui an”, a declarat Irina Mirica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui.

Cu privire la aspectele constatate, Gheorghe C. a declarat că are calitatea de angajat al unei firme de transport din R. Moldova, si nu are cunostintă despre faptul că autoturismul este căutat de autoritatile italiene.

Politistii de frontieră au intocmit in cauza un dosar penal pentru săvârsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background