„Avem echipă, avem valoare”

Written by on November 22, 2016

Asociaţia Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad a participat la cea de-a X-a ediţie a Cupei României la Brasilian Jiu Jitsu (BJJ), o prestigioasă competiţie de arte marţiale.

Clubul bârlădean a concurat cu un lot de 15 copii, cu vârste cuprinse între 7-15 ani, toţi cucerind medalii. La final, sportivii s-au întors acasa cu un total de 16 medalii, dintre care 11 de aur, trei de argint şi două de bronz, rezultat care a propulsat clubul bârlădean pe locul III în clasament la secţiunea copii şi juvenili.

Pe prima treaptă a podiumului au urcat Rareş Ştefan Burcă (7 ani), David Angheluţă (9 ani), Robert Carp (10 ani), Eduard Ştefan Stupu (11 ani), Andrei Burcă (13 ani), Teodora Sara Marin (9 ani), Alexandra Crăciun (9 ani), Ştefania Teletin (11 ani), Silvia Victoria Burcă (11 ani), Andreea Amarinei (12 ani) şi Angelica Codreanu (15 ani). Medalii de argint au câştigat Ionuţ Balan (9 ani), Vlad Postolache (10 ani) şi Ana-Maria Reluca Mazilu (8 ani), iar de bronz – Robert Carp (10 ani) şi Octavian Maftei (13 ani).

La concurs au participat circa 420 de sportivi din cadrul a 33 de cluburi din România, Republica Moldova, Bulgaria şi Marea Britanie.

„Pentru noi este, ca de fiecare dată, o onoare să putem participa la asemenea evenimente, iar rezultatul obţinut la această competiţie este mult peste aşteptările mele. Sunt foarte bucuros că am reuşit să urcăm pe podium alături de cele mai prestigioase cluburi de Brasilian Jiu Jitsu din România, respectiv «Absoluto», pe locul I, şi «Daos», pe locul II. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi să-i felicit pe toţi copiii de la clubul nostru pentru rezultatele deosebite. De asemenea, felicit gazdele pentru deosebita organizare a evenimentului. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc familiei mele pentru suportul moral fără de care nu aş fi ajuns aici. Pentru noi, clasarea pe locul trei este un vis devenit realitate”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, preşedintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background