Bărbat din R. Moldova, prins la volan cu permis de conducere fals

Written by on noiembrie 15, 2018

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie R. Moldova aflat la volan deși nu era posesor de permis de conducere valabil, asupra lui fiind descoperit un permis de conducere fals.

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetățeanul din R. Moldova V. M., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Germania.

Pentru valorificarea unei informații deținute, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, în urma căruia a fost descoperit, ascuns și nedeclarat, în portmoneul lui V. M., un permis de conducere, cu însemnele R. Moldova, care avea imprimată fotografia acestuia.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, bărbatul  a declarat că nu este posesor de permis de conducere și că a procurat documentul de la un conațional, ale cărui date nu le cunoaște, în schimbul sumei de 150 euro cu intenţia de a-l folosi în Germania, pentru a-şi găsi mai uşor un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background