Bârlad: Acțiune soldată cu dosare penale pentru contrabandă cu țigări

Written by on august 7, 2015

Polițiștii bârlădeni au desfășurat astăzi o acțiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări și pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care desfășoară operaţiuni comerciale cu încălcarea legislaţiei. 

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad au desfășurat o acțiune în zona Pieții Sfântul Ilie, din municipiul Bârlad. Au fost identificați Aurel D., în vârstă de 58 ani, Costică S., în vârstă de 37 ani și Ionel D., de 32 ani, toți din municipiul Bârlad care ofereau spre vânzare țigarete având timbru de accizare din Republica Moldova, bunuri provenite din infracțiunea de contrabandă.

„Pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background