Bârlad: Patru străzi din cartier Deal vor fi asfaltate

Written by on February 23, 2017

De multă răbdare au avut nevoie o parte din bârlădeni. Dar acum îi putem anunța că „răsare soarele și pe strada lor”. Da, ați citit bine! Patru mari străzi urmează să fie asfaltate.

Este vorba despre străzile : „Erou Marin Lucian, Octav Băncilă, Sublocotenent Erou Olaru Cristian și Tudor Arghezi” care deja au fost canalizate si pe care, acum, se poate turna asfaltul.                                                                                                                          

„În acest an, vom intra cu asfaltarea pe Tudor Arghezi, Erou Marin Lucian, Sublocotenent Erou Olaru Cristian și Octav Băncilă. Aici avem contractele semnate. Așteptăm să aprobăm bugetul local, după care vom intra pe aceste străzi imediat ce vremea ne va permite.

Vorbim despre 375 de metri liniari pe Tudor Arghezi, 580 pe Marin Lucian, 650 pe Olaru Cristian și 442 pe Octav Băncilă. Știe toată lumea că aici am făcut canalizarea și străzile au rămas ca după război.

După ce le finalizăm pe acestea, în a doua etapă, rămân străzile Bicaz, Ioan Vodă, Doctor Bogdan Bagdasar, Poșta Veche, însă când vom avea bani mai mulți la buget. În atenția noastră rămâne și strada Gheorghe Iamandi, unde este executată canalizarea , dar nu e finalizată. Și ea tot în etapa a doua, dacă nu chiar în etapa a treia, pentru că acolo este o lucrare cu garanție. Vom insista ca refacerea străzii să fie conform proiectului”, a declarat Dumitru Boros, primarul Bârladului.

La aceasta data se cunoaște constructorul care va realiza lucrările, este vorba de SC Novis SRL, care va efectua lucrările  pentru suma de un milion de lei. Consilierii  locali aprobaseră suma de 1.724.699 de lei pentru asfaltarea celor patru străzi.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background