Bârlad: polițist local atacat cu praștia și lovit de un infractor

Written by on mai 1, 2019

În noaptea de 29/30 aprilie 2019, în jurul orei 02, 00, un polițist local din cadrul Poliției Locale Bârlad, aflat în timpul liber, a auzit zgomot de sticlă spartă, ce venea din stradă.

A ieșit pentru a verifica ce se întâmplă, ocazie cu care a constat că doi indivizi necunoscuți încearcă să pătrundă prin efracție într-un magazin amplasat în curtea unui cetățean. Unul dintre suspecți sărise în curtea imobilului și îndepărta sticla de la geamul spart, posibil, cu scopul de a pătrunde în interiorul magazinului. Al doilea asigura paza, din stradă.

Polițistul local a intervenit, situație în care individul care asigura paza a fugit, al doilea continuând să îndepărteze sticla de la geamul spart. Agentul de poliție locală a transmis evenimentul operatorului de la SNAUU 112 și dispeceratului Poliției Locale Bârlad, continuând să supravegheze suspectul. În cele din urmă, acesta a fugit în curtea unei școli, fiind urmărit de polițistul local, care l-a somat să se oprească. Pentru a – și asigura scăparea, individul în cauză a folosit o praștie cu care a proiectat corpuri dure către polițist.

Unul dintre proiectile l-a nimerit pe agentul de poliție locală, fiindu-i produsă o leziune în zona capului. Profitând de acest moment, suspectul a aplicat o lovitură cu piciorul polițistului, care sangera abundent.

Cu toate acestea polițistul local a încercat să imobilizeze agresorul, care a fugit când a observat echipajul de intervenție al Poliției Locale Bârlad. A fost prins în scurt timp și predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor. La fața locului a ajuns un echipaj medical ce a a acordat primele îngrijiri și a transportat polițistul local la spital pentru investigații suplimentare. Acesta este stabilizat și beneficiază de tratament medical.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background