Bârlad: S-a urcat la volan fără permis și a accidentat un minor

Written by on octombrie 31, 2016

Duminică, 30 octombrie a.c., pe raza municipiului Bârlad a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui alt pieton.

În timp ce Gabriel P., de 18 ani, din municipiul Bârlad conducea autoturismul strada Trestiana, din municipiul Bârlad, având direcția de deplasare centru către Dealul Mare, a accidentat un minor, în vârstă de 11 ani, din aceeași localitate. Acesta s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nemarcat și nesemnalizat.

Minorul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial și fractură humerus stâng”.

În urma verificărilor efectuate în baza de date privind deținătorii de permise de conducere s-a stabilit faptul că Gabriel P. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și vătămare corporală din culpă.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background