Bârlad: Scandalagii reținuți de polițiști după ce s-au bătut pe stradă

Written by on martie 19, 2017

ACTUALIZARE. Urmare a publicării articolului, am fost contactați de către Mihai M. care a ținut să facă precizări cu privire la cum s-au desfășurat evenimentele din seara de 18 martie.

Conform declarației acestuia, Mihai M. susține că Ionuț S. a fost cel care a pornit conflictul și că la ieșirea din bar acesta a fost primul care a lovit cu pumnul, după care a scos  un cuțit cu care l-a înjunghiat. Mihai M. a fost transportat la spitalul municipal din Bârlad unde a fost supus unei intervenții chirurgicale și se află în continuare sub supravegherea medicilor.

Mihai M. a suferit o plagă înjunghiată în partea stângă a abdomenului prin înjunghiere. Polițiștii fac acum cercetări și în funcție de numărul de zile de spitalizare, se va stabili dacă se îndeplinesc condițiile încadrării pentru fapta de tentativă de omor.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut doi bărbați, în vârsta de 28 de ani, din Bârlad, în sarcina cărora au fost probate infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a două persoane – Cosmin H., de 28 de ani și Ionuț S., de 28 de ani, ambii domiciliați în municipiul Bârlad, bănuite de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 18 martie a.c., în timp ce se aflau în  fața unui local din municipiul Bârlad, între S. Ionuț și M. Mihai, de 27 de ani, din aceeași localitate, a avut loc un conflict spontan. Ionuț S. l-a lovit pe Mihai M. și a plecat din zonă. Ulterior, Mihai M. împreună cu H. Cosmin au plecat după S. Ionuț și l-au ajuns din urmă. Între cei trei bărbați a izbucnit un nou conflict și s-au lovit reciproc. Fapta s-a petrecut pe raza municipiului Bârlad.

S. Ionuț și H. Cosmin au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lui S. Ionuț au fost reținute infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe iar pe numele lui H. Cosmin a fost reținută infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cei doi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate în aceaste fapte, activitate desfășurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background