Bârlad: Se pot plăti taxele și impozitele locale pentru 2017

Written by on ianuarie 11, 2017

Luna ianuarie vine cu alte dări pe care conștiincioși, bârlădenii, le achita la timp in fiecare an. Cu începere din data de 9, contribuabilii isi pot achita impozitele pe locuințe, mașini sau terenuri conform declarațiilor reprezentanților Serviciului Taxe și Impozite Persoane Fizice din cadrul Primăriei.

Cei care si-au plătit dările la stat, au fost ca de fiecare data, pensionarii, care vor să fie siguri că prind bonificația de 10%, acordată tuturor celor care până pe 31 martie își achită obligatiile fiscale pe întreg anul.

Valoarea impozitelor aferente anului 2017 au fost micșorate cu 5% în cazul clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și a terenurilor intravilane (persoane fizice și juridice). Impozitul pe autovehiculele hibride a scăzut cu 70% față de anul precedent, când reducerea era de 50%.

Valabila rămâne si obligativitatea ca persoanele cu impozite mai mici de 50 de lei să achite întreaga sumă până la 31 martie, altfel vor suporta penalități.

Impusa taxă pe cimitire, care era plătită odată cu impozitele pe locuințe, a fost redusă la 10 lei și va fi achitată de toți contribuabilii, nu doar de cei care dețin locuri de veci.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background