Bârlad. Traficant de droguri reținut de DIICOT

Written by on martie 22, 2018

Un autoturism oprit în trafic de polițiștii de frontieră din Galați, în care se aflau patru tineri care aveau asupra lor droguri, a dus la identificarea și reținerea unui dealer din Bârlad, în persoana numitului Radu Vlad Dan.

Pe 21 martie a.c., polițiștii de frontieră au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, un autoturism în care se aflau inculpaţii David Iulian, Blaga Alexandru, Lebădă Iulian şi Macovei Andrei.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului a fost găsită o pungă în care se aflau cantităţile de 105 grame de marijuana şi 49,5 grame de haşiş iar asupra inculpatului Lebădă Ionel, în obiectele vestimentare, a fost găsită şi ridicată o doză cu masa de un gram de marijuana.

DEALER „DAT ÎN PRIMIRE” DE CLIENȚI

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei patru inculpaţi procuraseră drogurile de risc găsite asupra lor de la un dealer de pe raza municipiului Bârlad, judeţul Vaslui.

În seara zilei de 21.03.2018 procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au procedat la prinderea în flagrant a inculpatului Radu Vlad Dan.

Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa acestuia au fost găsite şi ridicate un număr de 7 doze de marijuana şi 8 doze de haşiş destinate valorificării.

„La data de 21.03.2018 procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Radu Vlad Dan pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, fiind prezentat în cursul zilei de astăzi Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Faţă de inculpaţii David Iulian, Blaga Alexandru şi Lebădă Iulian procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Galaţi au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar cu obligaţia acestora de a nu părăsi municipiul Iaşi”, se arată în comunicatul remis de DIICOT.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background