Bârlad: un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Written by on aprilie 22, 2015

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității unui bărbat care a decedat după ce s-a aruncat în fața unui tren în apropierea stației CFR Bârlad. 

La ora 10.12, în această dimineață, la Numărul Unic de Urgență 112 a fost primit un apel de la șeful unui tren care părăsise gara Bârlad, cu privire la faptul că trenul a acroșat o persoană de sex masculin.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bârlad care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit următoarele: trenul Regio 1863 circula din direcția Iași către Galați. La o distanță de aproximativ 1 km de stația CFR Bârlad, o persoană de sex masculin, de aproximativ 65-70 ani, s-a aruncat în fața trenului, după care a fost proiectată lângă liniile de cale ferată. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul acesteia.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea identității bărbatului și lămurirea tuturor împrejurărilor în care acesta și-a pierdut viața”, a precizat Mihaela Ștraub – purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Bârlad, în vederea efectuării autopsiei. Asupra acestuia nu au fost descoperite bunuri sau acte personale. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans albaștri, purta o șapcă de culoare neagră și pantofi de culoare maro.

Persoanele care pot da relații cu privire la identitatea acestuia sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau la numărul 112. 


FOTO: Vremeanoua.ro   


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background