Bârlădeancă incendiată în Italia de iubitul său

Written by on iulie 5, 2016

O bârlădeancă stabilită în Italia a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost incendiată chiar de iubitul său. Ea are arsuri pe circa 25 la sută din suprafața corpului.

Tânăra din Bârlad, Daniela Frunză (25 de ani), avea o relație cu Alexandru Edec și ambii erau stabiliți în orașul italian Lecce. Ei aveau împreună doi copii în vârstă de 1 și de 3 ani.

Daniela a ajuns la spital cu arsuri foarte grave spunând medicilor de la Primiri-Urgențe că a fost victima unui accident casnic. Medicii au convins-o în cele din urmă să recunoască faptul că a fost incendiată chiar de iubitul său, Alexandru Edec, în vârstă de 24 de ani.

În ultimul timp cei doi se certau destul de des, unul din motive fiind că bărbatul de 24 de ani rămăsese fără loc de muncă și se apucase de băut. La ultima ceartă a incendiat-o pe mama celor doi copii ai săi de față cu aceștia.

Tânăra din Bârlad este acum internată sub observația medicilor italieni, cu arsuri de gradul 2 și 3.Copiii sunt rămași în grija mamei bărbatului, aflată și ea în Italia.

Alexandru Edec, de loc din Siriu, județul Buzău, este acum arestat și deținut în penitenciarul din Lecce. Carabinerii spun despre acesta că a fost suspect în mai multe furturi și că are un cazier bogat.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background