Bârlădeni, nu alegeți să trimiteți mânjiți în Parlamentul României !

Written by on noiembrie 15, 2016

În București și Brăila nu mai aveau nicio șansă, așa că au venit în Bârlad cu speranța că lumea nu îi cunoaște și că-i va vota. Bârlădeni, nu deveniți masa de manevră a acestora!

Cristian Rizea și Ciprian Țîrdea, sunt cei doi „outsideri” care au descălecat în județul nostru cu ținta clară de a-și prelua mandatele de deputați, de pe listele PRU Vaslui. Sunt absolut siguri și încrezători că vor scoate cele două mandate pe spatele celui mai sărac județ din Moldova.

Cine este Cristian Rizea?

Este individul care a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi pretins și încasat 300.000 de euro pentru trafic de influență. Cristian Rizea este cel care despre care presa centrală a scris că și-a trecut o mașină de lux pe numele șoferului său. Cristian Rizea este și cel care a declarat în Parlamentul României, apărându-se de procurorii DNA care îi cereau arestarea, că a adoptat un copil la două ore după naștere. Asta în condițiile în care, o adopție în țara noastră durează, în medie, doi ani.{vembed Y=JaLSVZhyu54}

Cine este Ciprian Țîrdea?

Este fratele lui Andrei Țîrdea, cunoscut în lumea mondenă ca fostul iubit al Andreei Mantea. De altfel, cei doi frați Țîrdea, s-au făcut cunoscuți prin chefurile pe care le dădeau alături de nume din lumea mondenă.

Ciprian Țîrdea este fiul lui Petre Paul Țîrdea – un om de afaceri acuzat de nenumărate infracțiuni economice, de înșelăciune și trafic de influență. El a fost anchetat pentru cea mai mare fraudă din istoria bancară a României: 2.000 de miliarde de lei vechi. A fost de asemenea anchetat și în scandalurile Bankoop și Eurotombola.

După moartea tatălui lor, cei doi frați Țîrdea, băieți de bani-gata, au preluat afacerile și au încercat să iasă în prim plan. Andrei Țîrdea a devenit șef de cabinet parlamentar iar Ciprian Țîrdea țintește un post de deputat. Unde? În cea mai saracă zonă din România.

Lupta pentru imunitate

Cei doi mizează pe lipsa de informare și pe lipsa dispozitivelor pentru accesat internetul în zonele rurale, astfel încât îi vor putea vizita relaxați pe locuitorii acestor zone, neștiindu-le nimeni „bagajul electoral”.

Cristian Rizea își dorește imunitatea conferită de mandatul de parlamentar, în fața procurorilor DNA.

Puteți să vă opuneți! Puteți să strigați “NU”, puteți să vă convingeți părinții, prietenii și vecinii că acești doi indivizi nu au ce căuta în Parlamentul României!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background