Bătaie în zona gării Bârlad între practicanți MMA și clanul Dura

Written by on iunie 26, 2016

Bătaie generală sâmbătă noaptea la un bar din apropierea gării CFR Bârlad, unde două grupuri rivale s-au încăierat pe terasa localului. Totul a plecat de la o ceartă.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie sâmbătă noaptea pe terasa barului Alicrisa din imediata vecinătate a Gării CFR Bârlad. Două grupuri de persoane au discutat în contradictoriu și au început apoi să se bată. Persoanele implicate în bătaie fac parte din clanul Dura și practicanți MMA (arte marțiale mixte) de la un club din Bârlad.

Martorii au sunat la 112 și imediat la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și jandarmi care i-au despărțit pe scandalagii.

Mai târziu, cele două grupuri s-au urmărit și s-au atacat reciproc în Piața Sfântul Ilie din zona centrală a orașului. De aici, două persoane au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență, unul fiind practicant MMA, celălalt făcând parte din clanul Dura.

Nu a necesitat internare niciunul dintre cei doi, fiind vorba doar de îngrijiri medicale. Cum situația risca să scape de sub control și să degenereze din nou într-o bătaie în curtea spitalului, medicii au chemat echipele Jandarmeriei să-i țină sub control pe bătăuși.

În cauză s-a deschis un dosar pentru loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background