Bătăușii de la Crolux, identificați. Ei vor fi duși în fața procurorilor astăzi.

Written by on June 30, 2017

Cei doi bătăuși care s-au încăierat marți seara în zona Crolux din Bârlad, au fost identificați de polițiști și sunt acum cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Ei vor fi prezentați în cursul zilei de astăzi în fața procurorilor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Imediat după ce imaginile cu persoanele implicate în bătaia de stradă au fost postate pe internet, la sediul Poliției Municipale din Bârlad s-a prezentat o tânără de 18 ani, împreună cu prietenul său în vârstă de 22 de ani, care au depus plângere, susținând că în seara de 27 iunie a.c. au fost loviți de mai mulți tineri în zona Crolux.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că părțile vătămate care au depus plângere se aflau pe bulevardul Republicii din localitate și între prietenul fetei și alți trei tineri aflați în zonă a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se reciproc. Drept urmare, joi – 29 iunie, organele de anchetă au decis reținerea bărbatului de 22 de ani care a depus plângere cât și a altuia implicat în scandal, în vârstă de 18 ani.

Cei doi vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive. Ei sunt cercetați acum pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.{vembed Y=YNnkWlXWhF8}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background