Bilanț negru: șase persoane decedate astăzi din cauza căldurii

Written by on June 23, 2016

ACTUALIZARE Ora 22:30. O femeie în vârstă de 62 de ani, a fost găsită decedată într-un lan de porumb, în localitatea Șerbotești. Din primele observații de la fața locului, femeia ar fi decedat la ora prânzului.


ACTUALIZARE Ora 20:30. În ultima oră au fost găsite decedate încă două persoane, care se aflau la muncă pe câmp. Este vorba de doi bărbați, unul de 42 de ani din localitatea Bârlălești și altul din localitatea Fedești, în vârstă de 50 de ani.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Pentru trei bărbați din județul Vaslui canicula a fost fatală în cursul zilei de joi. Echipajele de pe ambulanțe sosite la solicitări, nu au putut decât să constate decesul.

Pentru un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Zorleni și altul de 78 de ani din localitatea Ivănești, nu s-a mai putut face nimic în urma deplasării medicilor solicitați prin apel la 112. Ambele victime au decedat în apropierea localităților de domiciliu, în câmp deschis, la muncă.

În localitatea Hurduci, comuna Dimitrie Cantemir, un bărbat de 50 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din sat. Cel mai probabil, cauza decesului a fost accentuată și de temperaturile ridicate. Acesta se întorcea de la muncă, de la o fabrică de panificație.

Medicii atrag insistent atenția, mai ales vârstnicilor, să nu iasă din casă la orele amiezii, dar dacă totuși o fac să-și acopere capul, și mai ales, să se hidrateze.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background