BMW furat în Italia, depistat în Vama Albița

Written by on octombrie 1, 2015

Politistii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit dosar penal unui tânăr care a fost depistat conducând un autoturism ce figura in bazele de date ca bun căutat pentru confiscare.

In ziua de 30 septembrie a.c., in jurul orei 13.00, la P.T.F. Albita – judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitătilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tară, Ivan C., cu cetatenie română si R. Moldova, in vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism marca BMW 320D.

„Conform informatiilor detinute la nivelul Sectorului Politiei de Frontieră Husi, lucrătorii nostri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul figurează in bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusa de autoritătile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate, Ivan C. a declarat ca a achizitionat autoturismul de la un cetatean român, la inceputul lunii septembrie a acestui an si nu stia că autoturismul este căutat pentru confiscare”, a declarat Irina Mirica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui.

Politistii de frontieră au intocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 15.000 lei, a fost retinut la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuării cercetarilor.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background