Bogdan Sârbu revendică postul de vice-primar cu girul celor 999 de voturi acordate de bârlădeni

Written by on iunie 19, 2016

Candidatul independent Bogdan Sârbu, care a obținut un post de consilier în Consiliul Local Bârlad, a susținut duminică dimineață o conferință de presă în care și-a anunțat intenția de a ținti postul de vice-primar al orașului.

Bogdan Sârbu declarat că se simte obligat prin votul de încredere acordat de electorat, să râmână independent și să fie vice-primarul independent pe care l-au ales 999  dintre bârlădeni.

„Astăzi suntem la două săptămâni de la ziua votului și as vrea să dau un răspuns. Au fost o serie de întrebări în aceste două săptămâni, s-au lansat unele propuneri, eu mi-am făcut datoria și am lăsat un pic lucrurile să se răcească, am cumpănit și am întrebat cât am putut eu de mulți oameni.

Eu recunosc într-o formă că pentru mine campania electorală nu s-a încheiat pe data de 5 iunie, cel puțin la nivelul de comunicare cu cetățenii. Poate nu am reușit să iau legătura cu toți, era și timpul foarte scurt, dar în aceste două săptămâni am reușit să-mi creez o impresie asupra percepției bârlădeanului și să-mi întăresc convingerea că bârlădenii au transmis un semnal foarte important. Semnalul că vor să fie reprezentați și altfel decât prin partide politice. Eu sunt un exemplu, sper ca la viitoarele alegeri să fie mai mulți independenți.

Am înțeles în primul rând că bârlădenii mă doresc independent. Drept pentru care, fac astăzi anunțul că în următorii patru ani atitudinea mea, cuvântul meu, votul meu, se vor îndrepta în beneficiul Bârladului și al bârlădenilor și susțin proiecte pentru Bârlad ca și consilier independent. Ele trebuie bineînțeles motivate, le susțin indiferent din ce partid vin, atâta timp cât sunt în interesul Bârladului.

O întrebare pe care vreau s-o anticipez, este dacă voi accepta sau mă voi implica și în candidatura pentru postul de vice-primar. Eu am cumpănit foarte bine și am ajuns la concluzia că postul de vice-primar nu este nici al PSD-ului și nici al PNL-ului. Este al bârlădenilor. În momentul de față consider că eu reprezint o bună parte din bârlădeni și mă înscriu în această cursă pentru obținerea postului de vice-primar.

Am avut discuții cu ambele formațiuni, s-a desprins ideea din ambele părți că sunt pregătiți să susțină un vice-primar independent”, a precizat Bogdan Sârbu, consilier local.

De asemenea, consilierul independent nu exclude nici varianta de a pierde în fața unei alianțe PSD-PNL cu privire la o altă propunere pentru postul de vice-primar.

Componența Consiliului Local după Alegerile Locale din 5 iunie 2016 este de zece locuri pentru PNL, zece pentru PSD și un loc pentru un consilier independent.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background