Ce bine e să fii iubită de președinte de partid !

Written by on November 16, 2016

Totul este posibil în politică! Iar dacă între tine si președintele unei formațiuni politice este iubire mare, tânărul Don Juan (trecut de prima tinerețe) se dă peste cap pentru ca iubitei să ii fie bine, mai ales dacă e șomeră.

Constantin Pâslaru, președinte UNPR (un partid cu rezultate „excepționale” la Bârlad) a înaintat o adresa către Autoritatea Electorală Permanentă prin care îi informează că Timuc Oana Simona („iuby”) va lua locul unui simplu membru. Odată instalată in fotoliul de la AEP , Timuc ar trebui sa încaseze între 6.000-10.000 lei, net. 

Așadar, iubițica își va putea petrece sărbătorile de iarna liniștita, fără „grija zilei de mâine” . Adevărul este că la rezultatele pe care le-a obținut la alegerile locale ar fi fost păcat sa nu fie motivată. Profesional, bineînțeles.


DREPT LA REPLICĂ.

Urmare a articolului de mai sus, pe adresa noastră de e-mail am primit cererea dreptului la replica din partea OJF –UNPR Vaslui, respectiv Oana-Simona Timuc, pe care îl prezentăm integral:

 

„În urma articolului apărut în BDB ( http://bdbnews.ro/…/874-ce-bine-e-sa-fii-iubita-de-presedin… ), doresc să fac următoarele precizări:

1.Numirea mea ca membru în Biroul Electoral Judeţean Vaslui s-a făcut pe baza calităţii pe care o deţin la UNPR şi anume Preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei UNPR Vaslui, şi nu în calitate de ,,iuby”.

Capabilitatea mea profesională şi studiile absolvite ( Facultatea de Drept şi Facultatea de Psihologie)mi-au conferit calitatea pe care o deţin ca membru de încredere al UNPR si reprezentant în BEJ Vaslui.

2.Cu regret o spun că din lipsa de profesionalism şi lipsa de respect faţă de Codul Deontologic al Ziaristului care precizează în ARTICOLUL 2 : ‘’Ziaristul poate da publicităţii numai informaţiile de a căror veridicitate este sigur, după ce în prealabil le-a verificat, de regulă, din cel puţin 2 surse credibile’’, afirmaţia făcută cu răutate ,,mai ales dacă e şomeră”, aduce o gravă jignire celor care din motive bine cunoscute în România, sunt lipsiţi de posibilitatea să aibă un loc de muncă. Neprofesionalismul dumneavoastră loveşte încă o dată în cei care sunt şomeri şi care deja se află într-o situaţie destul de complicată a vieţii lor. Va rog respectuos să nu-i mai jigniţi şi să nu-i mai umiliţi pe cei care fac parte dintr-o categorie socială dezavantajată. A fi somer nu este o crima!!! Va informez că nu fac parte din această categorie dar pe care o respect foarte mult şi tocmai de aceea m-am implicat în viaţa politică pentru ca şi această categorie să aibă o şansă. Eu deţin un loc de muncă într-o societate privată, având o funcţie de factor decisiv. Întrucât, nu candidez la o funcţie publică şi nu vreau să fac publicitate, vă dau şansă să va demonstraţi ,,profesionalismul” intrând în programul REVISAL /ANAF să faceţi ,,marea descoperire’’, identificând locul meu de muncă.

3.Am toată încrederea că în urma acestui ,,derapaj’’, pe viitor veţi da dovadă de mai mult respect faţă de cititorii dumneavoastră şi veţi verifica veridicitatea informaţiilor primite de la ,,surse’’, pentru o bună şi reală informare a publicului.

Cu respect Oana – Simona Timuc, Preşedinta OJF –UNPR Vaslui”.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background