„CENTURA BÂRLAD ÎN PERICOL DIN CAUZA INCOMPETENȚEI LIBERALILOR!”

Written by on May 22, 2020

Vești proaste pentru bârlădeni care așteptau startul lucrărilor la Șoseaua de Centură. Ordinul de începere al lucrărilor la Varianta Ocolitoare a municipiului Bârlad a fost amânat într-o ședință a CTE din cauza lipsei de fonduri, conform unui comunicat remis de deputatul Adrian Solomon.

 Redăm integral comunicatul:

„Ceva vești despre Șoseaua de Centură?
Domnule Bouroș, tăcerea-ți suspectă pe acest subiect ne-a pus în gardă și am făcut ceva cercetări.

Dată fiind situația pandemică, avem doar o veste pe care noi nu o putem verifica încă și scriptic. Dar poate dumneavoastră o puteți, fiind autoritatea locală beneficiară a unui PROIECT FOARTE IMPORTANT pentru bârlădeni și orașul nostru!

Se pare că, după ce an de an din 2013 încoace am parcurs cu ajutorul guvernelor PSD drumul sinuos al birocrației din și de pe lângă Ministerul Transporturilor “pas cu pas”! (expresis odiosa!) și chiar dacă nu aveai vreun merit te introduceai primul în poză, de vreo doua luni TACI MÂLC!

Fie că era vorba de amendamentele la bugetul țării semnate de mine și doamna deputat Birchall, fie că era vorba de vizitele miniștrilor transporturilor la Bârlad, fie că sunt coleg de bancă în Camera Deputaților cu un fost ministru care a avut un rol decisiv în derularea acestei epopei – e vorba de domnul Șova Lucian, căruia îi mulțumesc încă o dată – fie că era vorba de Hotarârea de Guvern pentru aprobare indicatori tehnico-economici, fie că era vorba de licitație pentru proiectare și execuție, fie că era vorba de semnarea contractului de către CNAIR și firma câștigătoare ( la Consiliul Județean în noiembrie 2018 ) sau de aprobarea proiectului și autorizarea lui, în toate erai, FĂRĂ SĂ AI VREO CONTRIBUȚIE, primul ca găina lui Creangă la cotcodăcit, că ai făcut o mărgică! Și acum TACI ca ăla în popușoi!

Să nu vă mai fierb, ministerul condus de un liberal într-un guvern PNL, AU AMÂNAT în CTE, eliberarea ordinului de începere a lucrării pe MOTIV DE LIPSĂ DE FONDURI!

ȘTIAI ASTA BOUROȘ-ule? Dacă da, de ce taci?

De ce nu ieși să te lauzi cât de buni sunteți și cum puneți în pericol total centura Bârladului, care dacă nu începe acum se duc toate termenele asumate de părți prin contractul ce a finalizat procedura de licitație! ȘI ATUNCI VA TREBUI SĂ O LUĂM DE LA CAPĂT! Incompetenților!

PS: Guvernele PSD au adus proiectul în stadiul de predare amplasament și organizare de șantier! Guvernul PNL a început să facă pași mari inapoi! TREBUIE OPRIȚI!

 

Deputat Adrian Solomon”


  Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

 În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background