Comoditatea CUP-ului îi arde la buzunare pe bârlădeni

Written by on decembrie 21, 2016

S-a hotărât! In cel mai scurt timp bârlădenii vor fi puși in fata faptului împlinit: majorarea prețului la colectarea gunoiului. Decât sa recicleze CUP-UL (serviciu aflat in subordinea Primăriei) mai mult, adică sa vîndă pet-urile, hârtia si sticla, a fost mult mai ușor sa solicite creșterea tarifului.

Degeaba au încercat sa explice consilierii Bogdan Sarbu si Iulian Bica ca aceasta nu este soluția, proiectul a primit 18 voturi pentru, o abținere si 2 au votat împotriva. Cu alte cuvinte, atât PSD cat si PNL au fost de acord cu aceasta majorare.

Din 2017 se va plăti o taxă de salubritate de 12,40 de lei, dacă locuiti la casă. În cazul celor care locuiți la bloc, prețul pentru colectarea, transportul și depozitatea deșeurilor va fi de 11,8 lei/persoană. Pentru agenții economici, tarifele au crescut de la 75,7 lei/mc, cât fusese stabilit în octombrie, la 101 lei/mc.

Așadar, cu o mână a dat si cu cealaltă a luat, așa se poate caracteriza decizia primarului Boros. A anunțat cu surle si trâmbițe reducerea taxelor, iar pe cealaltă parte i-a pus pe barladeni sa scoată din portofel mai multi bani pentru ridicarea gunoiului menajer.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background