Competiție de arte marțiale la Bârlad

Written by on ianuarie 17, 2017

Bârladul va fi pus, sâmbătă, pe harta competițiilor de arte marțiale. 250 de practicanti ai acestui sport sunt așteptați să participe la a doua ediție a Cupei „Alexandru Ioan Cuza”.

Competiția este organizată de Clubul Sportiv „Gold Dragon Fight Club” Bârlad și va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „George Tutoveanu”.

„Și-au anunțat intenția de a participa cluburi de arte marțiale din Bârlad, Vaslui, Galați, Tulcea, Reghin, Piatra Neamț, Tecuci, București, precum și din Republica Moldova. Luptele se vor desfășura pe categorii de vârstă și greutate, începând cu cei mai mici sportivi, adică 5-6 ani, și până la seniori de 30-40 de ani. Pentru că pe 24 ianuarie sărbătorim Unirea Principatelor Române, ne-am propus să ne unim în artele marțiale”, a declarat sensei Marius Crăiță, președintele Clubul Sportiv „Gold Dragon Fight Club” Bârlad.

Sportivii vor concura la două probe, respectiv Ne-Waza și Kickboxing first contact. De la clubul organizator vor participa aproximativ 30 de luptători, începând de la cei mai mici și până la seniori. Deschiderea oficială a competiției este programată pentru ora 9.30. Vor urma luptele propriu-zise, iar la final, premierea celor mai buni. Concursul se desfășoară sub egida Federației Române de Budokai.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background