Copil cu autism găsit după o oră de căutări prin pădurea din Grădina Publică Bârlad

Written by on August 18, 2017

ALERTĂ MAXIMĂ. Căutări disperate vineri seara în pădurea ce se întinde deasupra Grădinii Publice din Bârlad, după ce un copil care suferă de autism a dispărut de lângă mama sa. Zeci de polițiști și jandarmi s-au constituit în echipaje de căutare sub coordonarea prefectului Eduard Popică.

Copilul în vârstă de zece ani se afla alături de mama sa în Grădina Publică și într-un moment de neatenție femeia l-a scăpat din raza vizuală, cel mic făcându-se nevăzut în pădurea din zonă. Femeia a încercat să-l găsească singură dar văzând că se întunecă, a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând ajutor.

La fața locului au fost formate echipaje de căutare din polițiști și jandarmi, coordonate de prefectul județului – Eduard Popică. Copilul a fost găsit după aproximativ o oră de căutări în pădurea Cotul Negru, de echipajul format din agent-șef Petru Chirilă și agent Costel Chiper. Cei doi au preluat minorul și l-au predat părinților la sediul Poliției Municipale.

Tot în cursul serii de 18 august a.c., în apropiere de o pensiune la cca 8 km de Bârlad, au fost găsiți doi copii, cu vârste de 10 și respectiv 12 ani, care erau neînsoțiți și au declarat polițiștilor că sunt din municipiul Vaslui. În acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili identitatea și situația celor doi minori.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background