Cornel Pleșu, consilierul-exclus din CLM, apărat de consilierii PSD

Written by on mai 30, 2017

Consilierii locali PSD au dat dovadă de fair-play in ceea ce privește subiectul Cornel Plesu. După ce membrii liberali barladeni au votat excluderea acestuia din partid (n.r. –  colaborarea acestuia cu Securitatea) aceștia au trecut si la schimbarea lui Plesu din funcția de consilier local.  

Spre surprinderea Brătienilor, Plesu si-a făcut apariția deși foștii colegi se comportau ca si cum acesta era invizibil. Cel care a slujit partidul din  funcția de membru, presedinte si chiar candidat, le-a transmis celor prezenti că „ nu am primit aceasta decizie, voi ataca in contenciosul administrativ si vom vedea cine ca câștiga. Este a doua oară când se încearcă darea mea afara, dar justiția va hotărî cine are dreptate. Recomand colegilor mei sa fie atenți sa nu pățească ce am pățit eu. Am slujit acest partid, am fost bun in campanie si acum mi se trage un șut in fund. Ii urez succes celui care îmi ia locul, este un profesor si un om deosebit ( n.r. este vorba despre Costel Pascaru)” si-a încheiat pledoaria Plesu.                                                                                                                                              

SOCIAL DEMOCRAȚII  AU FĂCUT FRONT COMUN IN CAZUL PLESU.

Primul care a luat cuvântul a fost consilierul PSD, Sorin Răducanu care a declarat „ eu ma abțin si nu pot sa cred”. Replica liberală a venit din partea lui Liviu Luca „ spre deosebire de PSD noi nu suntem statornici, suntem intr-o continua miscare”. Fostul viceprimar si primar, Marin Bunea care a declarat ca „ nu înțeleg in campania electorală erați la brat cu dumnealui si acum il excludeți?”.

Cel care a pus „ punctul pe i” a fost Andrei Huiban. Acesta a ținut sa le reamintească liberalilor ca „ domnul Plesu nu este singurul din partid care a colaborat cu Securitatea. Președintele de onoare, Ionescu Quintus, Paleologu, au avut astfel de colaborări si nu i-a dat nimeni afara. Decizia legată de calitatea de informator datează din 2004, dacă nu ar fi avut lic disensiuni in partid L-am fi avut coleg pe Plesu pana in 2020. Dacă a fost consilier local, candidat pentru funcția de primar , acum nu se mai poate? A fost șeful Dvs si trebuie sa dam dovada de respect. Solicitarea lui Plesu ar fi trebuit sa va pună pe gânduri ! Aștept un punct de vedere de la dumneavoastră. A promovat tineri, nu a fost si cazul meu, care se gasesc acum in Consiliul Local” .

In momentul votului toți consilierii au fost de acord cu excluderea lui Cornel Plesu , singurii care s-au abținut au fost Todireasa si Vulpe,liberalii cu state grele in partid au fost de acord.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background