Cozmești: tânăr reținut pentru furt calificat

Written by on octombrie 16, 2015

Polițiștii au reținut un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Cozmești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În ziua de 14 octombrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Cozmești au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 47 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuința sa și au furat 3 telefoane mobile, un GPS, 2 încărcătoare și alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 400 lei.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui s-a stabilit faptul că Robert M., în vârstă de 18 ani și fratele său, în vârstă de 15 ani au pătruns în locuință, cunoscând faptul că proprietarul nu se află la domiciliu. Au sustras bunurile respective, timp în care alți doi minori în vârstă de 14 și respectiv 12 ani au rămas în apropierea locuinței.

Polițiștii au recuperat bunurile sustrase și le-au predat persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Robert M. a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive pentru săvârțirea infracțiunii de furt calificat. Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background