Crasna: un bărbat din Bârlad a murit după ce a intrat în parapetul metalic

Written by on octombrie 11, 2015

O persoană a decedat într-un accident de circulație produs astăzi pe un sector de drum în afara localității Șapte Case, comuna Costești.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat astăzi cercetări la locul producerii unui accident de ciculație, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 75 ani și-a pierdut viața. Mașina condusă de Petru P., din Bârlad, a trecut peste un pod și din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a intrat în parapetul de la marginea șoselei. Parapetul a trecut prin parbriz și l-a împins pe șofer cu tot cu volan pe bancheta din spate a autoturismului.„Accidentul s-a produs pe D.N. 24, în afara localității Șapte Case, comuna Costești. Petru P., în vârstă de 75 ani, din municipiul Bârlad, a condus un autovehicul din direcția Crasna către Bârlad. După trecerea pe un pod, din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil umed, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un parapet de protecție, iar autovehiculul a ajuns pe marginea din dreapta a părții carosabile.

Urmare a leziunilor traumatice grave, conducătorul auto a decedat la locul producerii accidentului”, a precizat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJV.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs tragicul eveniment.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background