Cupa presei la tir, ediția 2017: jurnaliștii bârlădeni au tras la țintă

Written by on October 13, 2017

O dată pe an, ziariștii bârlădeni lasă agenda și pixul pentru a pune mâna pe armă în competiția deja devenită tradiție „Cupa Presei la Tir”, ce se organizează în preajma zilei de 25 octombrie, atunci când Armata îmbracă haine de sărbătoare.

Vineri, 13 octombrie a.c., jurnaliștii din Bârlad au luat poziția de drepți și au ascultat cu interes prezentările gazdelor în legătură cu arma pe care urmau să o folosească: AKM 47. preț de o oră, mânuitorii stiloului au încercat să lovească țintele și să adune puncte.

La final, clasamentul arăta astfel:

pe locul I la femei s-a clasat Gina Gheorghiu (fotograful primăriei Bârlad) cu 53 de puncte, iar pe locul II – la egalitate de puncte Adriana Șușnea (de la ziarul Obiectiv) și Cristina Rădulescu (colega noastră) cu câte 19 puncte fiecare.

la bărbați, cu 119 puncte și-a adjudecat locul I – Cristian Pohrib (de la Radio Tecuci), urmat de Adrian Arnăutu (Monitorul de Vaslui) cu 108 puncte și Gabi Săndulescu (Cony Tv) cu 75 de puncte.

A fost o experiență interesantă pentru jurnaliști din care, novicii armelor, au învățat că fiecare meserie are plusuri și minusuri, iar în spatele experienței și realizărilor militarilor se află mii de ore de antrenament.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background