Curtea de Apel Iași a redus cu trei ani pedeaspa mamei criminale din Bârlad

Written by on iulie 8, 2016

Magistrații ieșeni au redus trei ani din pedeapsa aplicată Elenei Smocot, de Tribunalul Vaslui în luna februarie a acestui an. Decizia este definitivă.

În urmă cu un an, Elena-Roxana Smocot (28 ani), din Bârlad,  mamă a doi băieţei, unul de patru ani, celălalt de numai opt zile, l-a măcelărit pe mezin cu o cruzime de nedescris.

Crima odioasă a fost comisă sub ochii copilului mai mare, de numai patru ani, şi a unui nepoţel de şapte ani. L-a bătut crunt pe cel mic, trântindu-l cu capul de mobilă și călcându-l în picioare, după care l-a spintecat cu o bucată de țiglă ascuțită. Trupul bebelușului, secționat în două, l-a pus într-o pungă pe care a aruncat-o în cada din baie. Femeia de 28 de ani și-a motivat gestul îngrozitor datorită faptului că nou-născutul semăna cu amantul, care nu-și mai dorea o relație cu aceasta.

Curtea de Apel Iași a decis vineri, 8 iulie a.c., reducerea a trei  ani din pedeapsa de 18 ani aplicată de Tribunalul Vaslui, urmând ca Elena Roxana Smocot să execute 15 ani de închisoare. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background