Dăruiește viață | Un deputat din Bârlad și-a donat „ziua de naștere”!

Written by on March 30, 2017

O premieră in spatiul politicii vasluiene. Un deputat și-a donat ziua de naștere pentru a putea sa o ajute, atât cât a putut, pe handbalista bolnavă de cancer.

Mihai Botez, deputat USR, și-a invitat prietenii în oraș de ziua lui si le-a adus la cunoștință care este pretenția sa.

„Acum câteva zile mă gândeam la cum voi organiza petrecerea de ziua mea de naștere și pentru că de mult voiam să organizez o acțiune caritabilă, am luat decizia de a-mi dona ziua de naștere. Astfel că am căutat cauze pe care să le pot susține și am ales să mă alătur eforturilor multor vasluieni de a o ajuta pe Elena Croitoru.

Am înțeles că s-au strans o parte din banii necesari dar că încă mai e nevoie de aport. Am rezonat cu aces caz și pentru că am avut și eu probleme de sanatate cauzate și de implicarea mea activă în echipa de baschet a liceului Mihai Eminescu din Bârlad. Mare parte dintre prietenii mei au fost plăcut surprinși de acest gest si au spus ca vor dona sume cuprinse  între 50 si 100 de lei in contul handbalistei”, ne-a declarat Mihai Botez.                                                                                           

Donarea zilei de naștere a devenit un lucru obișnuit. Exista platforme online care te pot ajuta cu informații si detalii. Cert este că  până acum, in România, aproape trei mii de oameni au strans aproape 4 milioane de RON, pentru 137 de organizații, prin donaţii medii de 147 de RON.

Iată că, cel care a „spart gheata” în județul nostru a fost „băiatul cu rucsacul” de la USR, iar demersul lui poate continua. Sportiva vasluiană are in continuare nevoie de susținere materială, donațiile le puteți face  in contul: RO31BRDE380SV42835903800, iar pentru cei din altă tară există contul BRDEROBU RO31BRDE380SV42835903800. 


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background