Decizie fără precedent: șeful Poliției Bârlad suspendat de Tribunalul Vaslui

Written by on septembrie 12, 2016

Astăzi, la Tribunalul Vaslui s-a judecat contestația depusă de procurorii bârlădeni miercurea trecută, cu privire la propunerea măsurii arestului preventiv pe numele cms.-șef Vasile Chelaru.

Judecătorii Tribunalului Vaslui au admis constestația procurorilor bârlădeni și au modificat-o adăugând o serie de măsuri suplimentare aferente controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Astfel, magistrații vasluieni practic l-au suspendat din funcție impunându-i prin lege să nu își mai desfășoare activitatea în cadrul Poliției Municipiului Bârlad și să nu mai îndeplinească nici o funcție de conducere sau care implică atribuții de control în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, pe toată durata controlului judiciar. De asemenea i s-a impus prin lege să nu efectueze acte de cercetare penală.

În ședința de astăzi de la Tribunalul Vaslui, judecătorii i-au atras atenția cms. șef Vasile Chelaru că în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, controlul judiciar va fi înlocuit cu măsura arestului preventiv. Decizia este definitivă.

Cms. șef Vasile Chelaru se află în concediu de odihnă până pe 20 septembrie, data la care a anunțat că își va depune raportul pentru pensionare.

Citește și COMANDANTUL POLIȚIEI BÂRLAD, VASILE CHELARU, SUB CONTROL JUDICIAR


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background