Directorul DAPPC Bârlad, Vasile Ciochină, se pensionează

Written by on ianuarie 16, 2017

Vasile Ciochina, directorul DAPPC urmează sa fie pensionar cu acte in regula. Acesta a condus cea mai profitabila directie din subordinea Primariei si a Consiliului Local.

„E adevarat ceea ce se aude prin oras. In aceasta luna mi-am depus dosarul la Casa de Pensii si, in termen de 45 de zile, astept sa intru in posesia deciziei. Cred ca prin februarie ar trebui sa o primesc. Nu ma pensionez la limita de varsta, ci anticipat, pe caz de boala” declarat Ciochina.

Din subordinea DAPPC (Direcția pentru Administrarea Pietelor, Parcărilor si Cimitirelor) Barlad fac parte parcarile si cele doua cimitire („Eternitatea” si Sfintii Trei Ierarhi”), serviciile „Centrul de revitalizare corporala si loisir Bârlad”, „Centrul multimedia si spatiul Expozițional amenajat în Cinematograful «Victoria»”, Centrul de Afaceri „Tutova”, Stadionul Municipal, etc. Cel mai recent obiectiv administrat de directia condusa de Ciochina este patinoarul deschis pe 6 decembrie, pe timpul iernii.

APROAPE TOȚI ȘEFII DE SERVICI ORI S-AU PENSIONAT ORI SI-AU DAT DEMISIA.

De când a devenit primar, Dumitru Boros, s-a trezit ca multi șefi de serviciu „au dat bir cu fugiții”. Ultimul care a plecat, transferându-se la Administrația Finanțelor Publice, este George Șolcă, însuși șeful Biroului Dezvoltare Locală și Integrare Europeană, pe care edilul șef se baza la implementarea proiectelor. Așadar, “Florica-Gabriela Ciobanu, șefa Serviciului de Resurse Umane (înlocuită recent de Irina Culcevici), Constantin Ciobanu, directorul executiv al primăriei, Nicolaie Spânu, directorul executiv adjunct. Acest ultim post a fost ocupat, timp de câteva luni, de George Șolcă, șeful Biroului de Dezvoltare Locală și Integrare Europeană, după care a fost scos la concurs, însă nimeni nu s-a înscris.

În ceea ce privește funcția de director executiv, aceasta este ocupată, interimar, de economistul Liviu Angheluță, urmând ca, în scurt timp, să fie scos la concurs. Tot la pensie a ieșit și Mihai Vicol, directorul tehnic al primăriei, în locul său venind Cezar Chiper. În ceea ce privește demisiile, startul l-a dat Lucian Volintiru, șeful Biroului Cadastru Imobiliar-Edilitar. Nici pana la aceasta dara postul nu a fost ocupat, deși a fost scos la concurs. L-a urmat, după un timp, Mirel Tîrcă, șeful Serviciului Impozite și Taxe Persoane Juridice, care a preferat un post de execuție în cadrul aceluiași compartiment. Atribuțiile i-au fost preluate de unul dintre subalterni.

PE PICIOR DE PLECARE?!

Surse din cadrul Primăriei ne-au declarat, sub protecția anonimatului, ca va mai urma o demisie. Este vorba despre un personaj important din cadrul Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în speță Sorin Gliga, arhitectul șef al orașului. În prezent, acesta aflandu-se în concediu de odihna.


 

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background