Documente false, depistate la controlul de frontieră

Written by on September 20, 2016

Poliţiştii de frontieră huşeni au depistat un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Andrei V., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspecţie tehnică periodică  şi a certificatului de inspecţie tehnică periodică pentru autoturismul marca Alfa Romeo, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În legătură cu cele constatate, Andrei V. a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză la începutul anului curent, din municipiul Hunedoara, de la un cetăţean român, ocazie cu care a primit şi documentele prezentate la controlul de frontieră  şi că nu are cunoştinţă că acestea sunt false ori falsificate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background