Doi bărbați au ajuns la spitalul din Bârlad mușcați de câini din zone „sensibile”

Written by on May 7, 2017

Sfârșit de săptâmână plin de cazuri cu pacienți ajunși la spitalul din Bârlad, mușcați de animale din gospodării. Două dintre cazuri au necesitat atenție sporită din partea medicilor, fiind vorba despre mușcături de câine în zone „sensibile”.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Fălciu, în timp ce se afla în vizită la un prieten a ieșit în curtea acestuia nerealizând că era foarte aproape de cușca câinelui. Animalul l-a apucat de zona inghinală și i-a sfâșiat organele genitale, fiind transportat la compartimentul Primiri-Urgențe din Bârlad în stare gravă. Medicii chirurgi s-au străduit în a reconstrui aparatul genital al bărbatului, secționat în mai multe părți de mușcăturile câinelui.

Un alt bărbat (60 de ani) din comuna Șuletea, a ajuns la UPU Bârlad tot cu mușcătură de câine din aceeași zonă sensibilă. Victima se afla în curtea mamei sale și a vrut să ia câinele femeii la el acasă, pe motiv că îi place rasa respectivă. Imediat ce s-a apropiat de patruped, acesta l-a apucat de organele genitale și l-a mușcat puternic. Bărbatul a fost transportat de o ambulanță la spitalul de urgență din Bârlad unde a fost stabilizat de medici.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background