Doi tineri din Bârlad reținuți pentru tâlhărie și furt

Written by on November 13, 2015

Poliţiştii bârlădeni au reţinut doi tineri, de 17 și 20 de ani, aceștia fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tâlhărie, fapte comise pe raza municipiului Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a lui Costel B., de 20 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni – o infracțiune de furt calificat, o infracțiune de tâlhărie, complicitate la infracțiunea de tâlhărie și o tentativă la infracțiunea de tâlhărie, fapte săvârșite în perioada martie –noiembrie a.c.

Astfel, în luna martie a acestui an, Costel B. a ajutat o tânără să sustragă prin violență o sacoșă cu bunuri alimentare de la un bărbat care se deplasa pe strada Popa Șapcă din municipiul Bârlad. În luna august a.c., i-a sustras 600 lei unei femei care se afla la o petrecere într-un local din municipiul Bârlad.  De asemenea, în luna noiembrie a sustras, prin violență, 20 lei unui minor care se deplasa pe strada Hotin din municipiul Bârlad. Acesta este cercetat, împreună cu Petruț Ș., și pentru o tentativă la infracțiunea de tâlhărie, deoarece au încercat, prin amenințări și violențe, să deposedeze de o sumă de bani un alt minor care se afla aceeași stradă.

În sarcina lui Petruț Ș., de 17 ani, din municipiul Bârlad polițiștii bârlădeni au reținut și o infracțiune de furt calificat. În luna iunie a.c., acesta a pătruns prin efracție într-un magazin și a sustras bunuri alimentare în valoare de 150 lei.

„Cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie”, a menționat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background