Dosare penale pentru conducere fără permis

Written by on October 15, 2015

Doi tineri au fost identificați de polițiști în timp ce se deplasau cu autoturisme pe drumurile publice fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Grivița, cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea regulamentară a unui tânăr care se deplasa cu un autoturism pe raza satului Odaia Bursucani, comuna Grivița. Tânărul a fost identificat de polițiști ca fiind I. Ciprian, de 21 ani, din comuna Grivița.

În urma verificărilor efectuate în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, Adrian I., de 22 de ani, din comuna Vinderei, a fost identificat de polițiștii Postului de Poliție Vinderei în timp ce se deplasa cu autoturismul pe D.J 242 G, pe raza localității Tălășmani, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background