DRAMĂ. Un cunoscut Vloger din Bârlad s-a stins la numai 29 de ani

Written by on October 28, 2017

Andrei Mihai Leuștean, cunoscut pe internet drept Tbo Pablo, foarte apreciat pentru clipurile-gag pe care le posta pe profilul său de socializare, a decedat astăzi într-un spital din Iași.

Informație trăsnet pentru cunoscuți și nu numai, la auzul decesului bârlădeanului Andrei Mihai Leuștean. Familia și prietenii acestuia au postat pe rețelele de socializare crunta veste, că tânărul de 29 de ani a pierdut lupta cu moartea, astăzi 28 octombrie 2017, în urma unei infecții generalizate. 

Tbo Pablo era extrem de cunoscut în mediul online pentru gag-urile pe care le posta și care adunau mii de like-uri. Profilul său de facebook era urmărit de peste 26.000 de abonați. Comentariile și mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară, foarte mulți punând postarea în seama unei glume.

Familia și apropiații au făcut apel la cei care l-au cunoscut să le înțeleagă suferința și să înțeleagă că de data aceasta, vestea morții lui Tbo Pablo, nu este o glumă așa cum poate ar fi fost de dorit, ci crunta realitate. Trupul tânărului va fi depus în cursul după-amiezii de luni la capela bisericii Sf. Mina (zona Gura Leului) din Bârlad.

Pe 17 noiembrie, Andrei Mihai Leuștean, ar fi împlinit 29 de ani.

Dumnezeu să-L odihnească!


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background