Dramatic: doi minori găsiți înecați într-un iaz. Unul dintre ei a încercat să-l salveze pe celălalt

Written by on July 12, 2018

Doi copii cu vârste de 11 și 12 ani, ambii din localitatea Barboși, au fost găsiți înecați noaptea trecută într-un canal colector al unui iaz.

Cei doi băieți erau prieteni și plecaseră împreună la joacă. Spre seară rudele au intrat în panică când au văzut că nu se mai întorc acasă și au anunțat poliția prin 112. După miezul nopții echipele de căutări formate din 20 de polițiști, 6 jandarmi și 6 pompieri au găsit hainele unuia dintre băieți în apropierea unui iaz în stadiu de amenajare.

Copiii au fost găsiți înecați după ce un echipaj al ISU Vaslui a golit parțial un canal colector al iazului respectiv. Cel mai probabil băiatul găsit îmbrăcat a sărit să-și salveze prietenul pe care l-a văzut că este în pericol.

Unul dintre minori avea părinții plecați la muncă în străinătate iar celălalt era crescut de mamă și bunici.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. În urma cercetărilor se va stabili dacă tragedia putea fi evitată și dacă Primăria comunei Hoceni a luat toate măsurile de semnalizare și protecție în zona iazului pe care îl amenajează.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background