Dumitru Boroș: „Tătaru, groparul liberalismului Vasluian calcă în picioare STATUTUL!”

Written by on iunie 22, 2021

În urma alegerilor interne din cadrul Organizației Bârlad a PNL, în urma cărora astăzi – 22 iunie 2021, Georgică Vulpe a fost ales președinte, Dumitru Boroș – cel care a fost ales săptămâna trecută în aceeași funcție, a remis un comunicat de presă prin care contestă și nu recunoaște ședința de astăzi, considerând-o nelegală.

Redăm integral comunicatul:

„ STATUTUL şi legile interne ale PNL au fost încălcate, cu bună ştiinţă, doar pentru ambiţia celui care, vremelnic, se află la cârma organizaţiei judeţene.

Domnul Tătaru s-a întrecut pe sine însuși, asta după ce printr-o semnătură abuzivă și ilegală a anulat alegerile legale şi statutare din data de 16.06.2021 ale Organizației PNL Bârlad.

Astăzi, a reușit să înscăuneze în funcția de “preşedinte” al PNL Bârlad în şedinţa convocată nelegal, un om care nu are nici măcar calitatea de membru, în persoana numitului Georgică Vulpe.

În data de 11.12.2020, acesta şi-a depus demisia din partid, înregistrată sub nr. 193/11.12.2020. Această demisie a fost postată și promovată pe toate rețelele de socializare, inclusiv în presă.

Ceea ce nu știe domnul Tătaru (deşi este preşedinte) și armata de strânsură din alte partide, conform art. 33, pct. 2 din STATUT „persoana care a demisionat poate face cerere de reînscriere în Partidul Național Liberal, după trecerea unei perioade de minimum un an de la demisia sa”.

Va urma …

Pentru a înlătura orice speculaţie vom anexa documentele.”

 


Reader's opinions
  1. Ion   On   iunie 22, 2021 at 21:36

    Pentru a intra în

    goare demisia d-lui Vulpe. BPL Bârlad trebuia sa ia act de ea și sa o trimită spre validare către BPJ. Ori dl Boroș a uitat statutul ori se face ca nu îl cunoaște?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background