E atât de simplu să faci un bine! TU când ai ajutat ultima dată?

Written by on December 18, 2016

În aceste vremuri tulburi, mulți dintre noi ne-am rătăcit pe calea destinului. Ne apasă greutățile vieții și mereu suntem intr-o continuă luptă cu noi. Uităm să fim oameni, să fim buni! Si atunci când ne pierdem direcția, Dumnezeu ne arată calea.

Așa a vrut El, ca noi sa primim in aceste zile de sarbatoare, mesajul. Dintr-o pura întâmplare, dar desăvârșita de El, am coborât in fata avizierului bisericii Sf. Gheorghe din Barlad. Pe lângă orarul slujbelor am observat si un meniu (valabil pentru zilele de luni si pana vineri) .

IN TIMP CE NOI NE PREGĂTIM CASA DE SĂRBĂTOARE, PREOTUL OFERĂ DRAGOSTE.

Slujirea unui preot își găsește adevărata măsură în prețuirea și dragostea enoriașilor săi. Acestea se exprimă prin solidaritatea, soliditatea și forța vieții comunionale. Astfel, comunitatea răspunde adecvat încercărilor vremurilor prezente și-și asigură viitorul. Vizitând biserica „Sfântul Gheorghe, din Barlad am descoperit măsura slujirii părintelui Adrian Tapu și rezultatele ostenelii sfinției sale care, înainte de toate, a înțeles că viitorul comunității trebuie zidit în copiii ei.

Preotul asigura unor prichindei (20 la număr) in fiecare zi, o masa calda. Aceasta conține 2 feluri de mancare si desert si este binevenita pentru ca acești îngerași provin din familii cu probleme. Inițiativa preotului Tapu este o premiera pentru orașul nostru, iar inimosul slujitor al Domnului reușește ca in fiecare luna sa procure bănuții necesari achiziționării mâncării.

Timp de 30 de zile acesta strânge cate 5000 de lei pentru a le pune prichindeilor o farfurie cu mancare. Iar copilașii il iubesc si cu ajutorul părintelui se îndrăgostesc de cuvântul Domnului.

ÎMPREUNA II PUTEM AJUTA!

Pe parcursul interviului parintele Tapu nu s-a plâns o secunda de eventualele neplăceri, cu care probabil, se confrunta. Si-a pus nădejdea in Dumnezeu care de fiecare data face cate o minune pentru acești prichindei.

Dacă intr-o zi le lipsește ceva, imediat pe poarta bisericii intra un enoriaș si, astfel, problema se rezolva.

Împreuna, ii putem ajuta pe acești micuți. Puteți sa va duceți personal la biserica „Sfântul Gheorghe” din Barlad si sa dăruiti hăinuțe, jucării, alimente căci știți vorba aceea „dar din dar se face rai”.

Orice ajutor este binevenit, iar de Crăciun putem sa încercam sa fim mai buni.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background