Elevii de la „Gh. Roșca Codreanu” nu vor avea sală de sport nici anul acesta

Written by on februarie 23, 2017

Nu e generație care să termine cursurile la Colegiul Național „ Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad care să nu fi sperat la o sală modernă de sport. Aceasta va rămâne in continuare la stadiul de vise, nici in acest an buldozerul nu va mușca din  pământul școlii.

Pe 14 februarie, am făcut mai multe vizite la ministerele din București, inclusiv la Compania Națională de Investiții, unde am discutat despre sala de sport de la «Codreanu». S-a desprins ideea că va intra la licitație, dar execuția probabil va fi în 2018 pentru că și la nivel național a întârziat adoptarea bugetului”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Documentatia necesară a fost depusă de reprezentanții primăriei la Compania Națională de Investiții încă din cursul anului 2015, nu s-a stabilit când va intra la finanțare. Si cum „ speranța moare ultima”, edilul bârlădean  s-a declarat  încrezător  că anul viitor se va lucra la amenajarea sălii de sport.                                                                                                            

Nu ar strica si implicarea oamenilor politici. Deputatul PSD, Adrian Solomon, a predat la prestigioasa instituție școlară, iar acum mai mult ca oricând guvernul are aceeași culoare politica.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background