Filtre la intrarea în municipiul Vaslui

Written by on January 12, 2016

Astăzi, poliţiştii au desfăşurat o acțiune, pe raza municipiului Vaslui, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru creșterea siguranţei în trafic.

În scopul creșterii gradului de siguranță a cetățeanului, prin asigurarea unui climat de securitate publică, polițiștii au organizat astăzi o acţiune pe raza municipiului Vaslui.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier și Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

„Au fost instituite două filtre, la intrarea în municipiul Vaslui, fiind legitimate 325 persoane și verificate 310 autovehicule, inclusiv cele înmatriculate în alte state. De asemenea, au fost verificate 16 autovehicule destinate transportului de mărfuri, cu privire la legalitatea efectuării transportului și respectarea normelor în vigoare privind traficul rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și de impunere fermă a legii.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background