FOTO&VIDEO. Moș Crăciun pe bicicletă, la Bârlad

Written by on December 24, 2016

Iubitorii sportului pe două roți din orașul nostru, constituiți în Clubul de Ciclism Bârlad, au făcut ieri o surpriză copiilor și bârlădenilor, când au ieșit costumați în Moși Crăciuni și au împărțit bomboane celor mici.

Vineri – 23 decembrie, cicliștii de la un club din Bârlad, i-au suprins în mod plăcut pe toți trecătorii dar în special pe cei mici, cărora le-au oferit în dar câte o bomboană. Acțiunea a fost inițiată de un bârlădean – Rusu Florin, care și-a dorit ca în acest mod să promoveze imaginea orașului, arătând că se pot face și lucruri frumoase.{vembed Y=NNBd_jDcQ5w}

„Ne-am dorit să promovăm sportul și mai ales, imaginea orașului. Mulți dintre cei care am fost costumați în Moș Crăciun pe bicicletă, plecăm la concursuri. Am fost în republica Moldova, am fost la Marea Evadare (n.r. – cel mai popular concurs din România de maraton de ciclism cross-country) și la multe alte concursuri. Nu ne permitem să concurăm pentru pozițiile fruntașe, deoarece sunt cluburi mult mai puternice și bine susținute financiar, dar noi participăm pentru imaginea orașului și suntem foarte mulțumiți”, ne-a declarat Florin Rusu.

Plecarea bicicliștilor costumați în Moș Crăciun a avut loc la ora 16:30 și s-a desfășurat pe traseul Centru – Grădina Publică (Patinoar) – Gară – Confecții. Organizatorii au fost foarte încântați, mai ales de faptul că pe traseu li s-au mai alăturat participanți, ajungând la final 25 de Moși Crăciuni pe biciclete. Dulciurile pe care le-au împărțit celor mici le-au cumpărat din banii lor, nevând nici un sponsor interesat să susțină acțiunea.

De asemenea, au rămas plăcut impresionați de felul cum au fost percepuți de bârlădeni și de cei mici și își propun ca la primăvară, în preajma sărbătorilor pascale, să organizeze și ediția „Iepurașul pe bicicletă”.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background