FOTO&VIDEO. Patinoar electoral

Written by on decembrie 5, 2016

Bătaie de joc sau kitch, la libera dumneavoastră alegere! Luni, 5 decembrie, a fost inaugurat patinoarul la Bârlad. O mână de oameni curioși si norocoși (pentru că e doar mâna destinului să ajungi in locație, nu există un indicator spre acest obiectiv) au luat parte la deschidere.

FĂRĂ SĂ FII PE PATINOAR ÎȚI RUPI PICIOARELE UȘOR!

Nimeni dintre cei prezenti (oficialități, funcționari) nu au sesizat pericolul de pe trotuar. Multi bârlădeni au luat contact cu solul din cauza unei bălți înghețate sub privirile indiferente ale autorităților. Prea pline de sine si de realizarea inaugurată. Un bătrânel ce a făcut cunoștiință cu pământul s-a mobilizat și a adus o mână de sare, de acasă. Nu a fost suficientă!

COPIII CARE S-AU PIERDUT PE DRUMUL SPRE PATINOAR!

Neîncăpătoare au fost autobuzele celor de la Vertrantis de picii care au dorit sa ajungă la distracție. Toată lumea a luat cu asalt Grădina Publica, s-au învârtit si s-au sucit dar nu au ajuns acolo. Nici un indicator, nici o hârtie care sa dezvăluie locația, iar părinții s-au declarat dezamăgiți de organizare. In schimb, peste 3 pancarte amplasate din 10 in 10 metri care te conduceau spre WC-ul public. Halal!

ZĂPADA ÎN LOC DE GHEAȚĂ!

Feerie pe zăpadă, nu pe gheață! Așa arată patinoarul, acesta nu strălucește ci este acoperit de nea! Câteva căsuțe îngrămădite care oferă un vin fiert si vată de zahăr. Singurul cu valoare e doar bradul, cel care a costat 600 de milioane (lei vechi).

Părinții nu își pot supraveghea odraslele pentru că exista riscul să calce pe țevile cu freon, copiii se descălța iar cineva trebuie să păzească ghetuțele! Ce mai, un mare fâs! Făcut de dragul de a fi bifat!

PENTRU CEI CARE ÎNCĂ NU AU AJUNS LA PATINOAR, IATĂ INDICAȚIILE DE ORIENTARE!

{vembed Y=CbbEMGuAPB4}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background