FOTO&VIDEO. Percheziții cu mascații la luptătorii unui club MMA din Bârlad

Written by on iunie 29, 2016

Peste cincisprezece echipe de mascați au descins miercuri dupa-amiază în Bârlad la domiciliile mai multor membri ai unui club de MMA și ai unui clan de etnie rromă. O parte din ei au fost duși la audieri.

Polițiștii bârlădeni, însoțiți de trupele speciale ale Jandarmeriei, au efectuat percheziții la mai mulți membri ai unui club MMA din Bârlad și al unei familii cu care aceștia intraseră în conflict. Din casele acestora au fost confiscate bâte de baseball, săbii și arme cu aer comprimat. De asemenea, s-au efectuat percheziții și la sediul unde fucționează sala de antrenamente cât și la un bar care aparține unui membru al clubului.

Acțiunea oamenilor legii din cursul zilei de miercuri vine în urma numeroaselor conflicte și bătăi în plină stradă dintre cele două grupări. Practicanții de arte marțiale mixte și familia de etnie rromă au provocat sâmbătă noaptea o bătaie într-un bar din zona Gării CFR Bârlad, fiind despărțiți de jandarmi, iar câteva ore mai târziu răfuindu-se în piața Sfântul Ilie. Doi dintre cei implicați în bătaie au ajuns la spital. Polițiștii spun că și marți noaptea, cele două grupuri s-au șicanat reciproc în centrul orașului și s-au luat la bătaie.

Au fost vizate 19 locații unde s-au desfășurat percheziții. Într-una din locuințele vizate de polițiști pentru control, trupele Serviciului de Acțiuni Speciale au fost la un pas de a sparge ușa în urma refuzului categoric de a li se permite intrarea deși prezentaseră mandatul de percheziție. În cele din urmă, proprietarul a deschis ușa de bunăvoie și a permis desfășurarea acțiunii polițiștilor.

La audieri a venit și Marian Albișor, purtătorul de cuvânt al clubului vizat de percheziții, cu un taxi, însoțit de un avocat.

15 persoane, din ambele tabere, au fost aduse la sediul Poliției Municipale Bârlad pentru audieri, pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

VIDEO {vembed Y=F9SjPaod9eQ}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background