Gimnastele din Bârlad, din nou, în Franța!

Written by on January 16, 2017

Pe data de 28 ianuarie se va desfășura la Nîmes, în Franța, cea de-a 42-a ediție a competiției internaționale de gimnastică „Grand Prix de Nîmes”. La evenimentul sportiv vor participa și gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad.

Anul acesta vor participa la competiția din Franța cinci sportive bârlădene. Anastasia Balaur, Lorena Popa, Ioana Balan, Bianca Balan și Ilinca Balan si vor fi însoțite de antrenoarea Ana Maria Iordache, șefa Catedrei de Gimnastică de la CSS Bârlad și Ioniță Chirilă. Autoritatea locala trebuie sa asigure transportul sportivelor , acesta ridicându-se la suma de suma de 10.000 de lei .

„De mai bine de 20 de ani suntem invitați la Grand Prix de Nimes și, de fiecare dată, onorăm cu plăcere invitația. Și în acest an o să participăm la concursul pe echipe și la cel individual compus, unde sperăm că fetele vor arăta cât sunt de bune și că vor obține multe medalii”, a declarat Ana Iordache, șefa catedrei de gimnastică din cadrul CSS Bârlad.

De menționat că, la ediția din 2016, micuțele gimnaste au revenit în țară cu medalia de aur pe echipe, performanța fiind reușită de Ioana Coșeru, Roberta Furcoi, Bianca Iacob și Amalia Puflea. De asemenea, echipa formată din Ioana Balan, Anastasia Balaur, Alexia Obreja și Lorena Popa a cucerit bronzul. La concursul individual compus, Amalia Puflea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ca și în 2015, iar Lorena Popa s-a clasat pe locul IV.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background