Autoturism și arme de vânătoare reținute de la braconieri din Grivița

Written by on octombrie 20, 2015

Polițiștii specializați în arme, muniții și substanțe periculoase au acționat pentru prevenirea și combaterea vânătorii ilegale. În urma acțiunii, au fost ridicate, în vederea confiscării, 2 arme de vânătoare și muniția aferentă, un proiector și a fost indisponibilizat un autoturism.

În ziua de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pe raza comunei Grivița pentru prevenirea și combaterea vânătorii ilegale.

„Polițiștii au depistat 3 bărbați, de 46 ani, 38 și respectiv 29 ani, doi din județul Galați și unul din municipiul Bârlad, care ar fi vânat fără a avea autorizație legală, folosind un proiector pentru urmărirea vânatului.

În autoturismul cu care cei trei s-au deplasat pe fondul cinegetic situat pe raza comunei Grivița au fost găsite două arme aparținând bărbatului în vârstă de 38 ani (o armă de vânătoare și o armă de tir sportiv), muniția aferentă și un iepure de câmp ce fusese împușcat”, au declarant reprezentanții IPJV.

Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, cele două arme de vânătoare, muniția și proiectorul, iar autoturismul cu care cei trei s-au deplasat pe fondul cinegetic a fost indisponibilizat.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă letală, fără drept.

La acțiune au participat și polițiștii Postului de Poliție Grivița și specialiști din cadrul A.J.V.P.S. Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background