Grivița: doi șoferi au ajuns la spital după o depășire

Written by on May 19, 2016

Ieri, pe raza comunei Grivița a avut loc un accident de circulație în urma căruia două persoane au suferit vătămări corporale.

Miercuri, 18 mai a.c., pe raza comunei Grivița, pe un sector de drum situat în afara localității, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În timp ce Constantin T., de 37 de ani, din municipiul Bârlad se deplasa cu autoturismul pe D.N 24 D din direcția Bârlad către Bălăbănești, a intrat în depășirea unui autoturism condus de către Teofil G., de 60 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad. În acest moment, din cauza faptului că Teofil G., a efectuat virajul la stânga și nu s-a asigurat corespunzător, cele două autoturisme au intrat în coliziune.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto. Aceștia au fost transportați la Spitalul municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde Teofil G. a fost diagnosticat cu „fractură claviculă”, iar Constantin T. cu „traumatism cranio-cerebral”.  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au indicat valori negative.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background